Vtisi jahačev

DSC_4801 copy

Manja 

Res sem vesela, da sem se odločila priti k tebi in znova začeti z jahanjem. Že prvi vtis je bil fantastičen. Lahko rečem, da se je v mojih očeh in mojem srcu ponovno prižgala tista iskrica. Tvoj pristop dela mi je zelo všeč. Zame so individualni treningi največja sprememba. Pretekle izkušnje iz drugih šol, ko nas je v maneži jahalo tudi po pet, niso bile prijetne. Res je, da je tvoja ura krajša za 15 minut, vendar odnesem veliko več. To pa zato, ker se 45 minut posvečaš samo meni in nikomur drugemu. Že prvo uro si mi rekla, da imam čut za konje, in to se me je zelo dotaknilo. Tega mi še nihče ni rekel. Z veseljem mojim prijateljem in družini povem, kako je potekal trening. Zadnjič, ko sem jahala z zaprtimi očmi, uf, kako je bilo to vznemirljivo! Ogromno mi pomeni, da pohvališ, ko kakšno stvar naredim pravilno. To mi nekako da še več novega zagona in energije. Všeč mi je tudi to, da se s teboj lahko pogovarjam in da te vidim tudi kot prijateljico in ne samo kot inštruktorico. Mislim pa, da je zadnjič moj nasmeh med galopom povedal vse, več kot katerakoli napisana beseda tule.

Hana 

Jahanje pri tebi mi je res zelo všeč in po mojih izkušnjah sploh ni primerjave z ostalimi.  Že prvo jahanje pri tebi je bilo čudovito. Veliko sem se naučila tako o konjih kot seveda o pravilnem jahanju, kar sem tudi pričakovala od inštruktorice. Zdi se mi, da je jahanje že samo po sebi nekaj prekrasnega, bližina konj pa zelo sproščujoča. Je nekaj, kar bi  lahko delala vsak dan, seveda tudi po tvoji zaslugi. Zato ostani, takšna kot si: polna energije in prijazna tako do mene kot ostalih, ki pridejo v Konjičkovo deželo. Čas, ki ga nameniš jahanju in poučevanju, nameniš tistemu, kar počneš najbolje.  Zato se še naprej trudi, jaz pa bom poskušala posnemati eleganco in se trudila po svojih najboljših močeh.

Kristina 

Tvoji treningi so mi zelo všeč. Pa tudi kot oseba si mi zelo v redu. Na treningih se skupaj zabavava, se smejiva in če je kakšen trening zelo težak, se na koncu kljub temu vse dobro konča. Všeč mi je, da treniram sama s tabo, ker se tako ti kot jaz  posvetiva mojim napakam in zato hitreje dodajava nove vaje. Všeč so mi tvoja jasna, vzpodbudna navodila. Si veliko več kot samo inštruktorica jahanja. Imam te za prijateljico, ker ti lahko zaupam in vedno dobim dober nasvet. Si najboljša trenerka, kar sem jih imela.

Ajda 

Moje mnenje o skupnih jahalnih uricah je zelo pozitivno. Čeprav še nisem bila veliko pri tebi, mi je bilo druženje vedno v velik užitek. Vse je tako sproščeno, zabavno, zanimivo in prilagojeno mojemu znanju. Zelo mi je všeč način dela in pa tudi to, da nameniš dovolj časa,  da se lahko oseba nekako spozna in poveže s konjem. Upam da se spet čimprej vidiva.

Emma 

Pri Urši sem se naučila zelo veliko tako o jahanju, konjih kot tudi o samem obnašanju v njihovi bližini. Imava prijateljski odnos, je zelo potrpežljiva in prijazna. Nikoli ji ni problem večkrat razložiti in pokazati, kako izvesti določeno vajo. Vedno uživam in od vsake ure odnesem veliko znanja.

Scroll to top